Over Wildebrand

Wildebrand is ontstaan uit o.a. Brandjes Consult en de diverse andere bedrijven die Jean-Pierre de Wild en Jurgen Jaap Brandjes de afgelopen jaren hebben opgezet en is het resultaat van nauwe samenwerkingsverbanden met andere professionals.

De partners/directie van Wildebrand:

- Jurgen Jaap Brandjes MSc. 1961

Opleiding hbo P&O, wo Psychologie Master of Arts en Master of Science., Jungiaanse Relatietherapie, Postdoctgorale opleiding†existentiŽle Kinder- en Jeugdpsychotherapie, voltooide opleiding aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie, Europees certificaat houder Psychotherapie

Tot 1997 actief in het bedrijfsleven met name als manager P&O. Daarnaast tot en met 1997 in de sport actief als scheidsrechter tot in het betaalde voetbal.In 1997 gestart met Brandjes Consult en een kleinschalige psychologie praktijk. Kernwoorden voor de activiteiten zijn zingevings--vraagstukken, missie en koers-ontwikkeling, het creŽren van draagvlak en het inspireren/enthousiasmeren van managers en medewerkers volgens het willen, kunnen en doen principeĚ. Het ontwikkelen van organisaties en medewerkers, cultuurontwikkeling e.d. Daarnaast het trainen en opleiden van managers, therapeuten, coaches†en adviseurs op strategisch, tactisch en operationeel niveau, de consultant, de coach, de counselor en de therapeut.

- Jean-Pierre de Wild 1973

Een telg uit een echte ondernemersfamilie en beschikt over een ruime ervaring in de bedrijfsvoering en het managen binnen het midden en kleinbedrijf als bedrijfsleider, adviseur, directeur et cetera. In 2001 de omslag gemaakt van het bedrijfsleven naar de gezondheidszorg als fysiotherapeut. Inmiddels wordt zijn ervaring weer gecombineerd in zowel de zorg als het bedrijfsleven. Zijn werkgebied en expertise binnen de Wildebrand richten zich vooral op: het adviseren over een gezonde bedrijfsvoering (mens in relatie tot de organisatie), competentiegericht ontwikkelen, coaching en training. Buiten Wildebrand is Jean-Pierre directeur en oprichter van X performance bv, deze groothandel heeft hij in 2008 opgericht, gestart met speciale anti transpiranten te importeren is x performance inmiddels een volwassen groothandel welke o.a. kinesio tape importeert, natuurlijke cosmetica en huidverzorging en ergonomische slippers.

Naast de opleiding fysiotherapie, de opleiding tot depressiecoach en de post hbo opleiding professioneel coach/counselor succesvol afgerond. Nu bezig met de opleiding aan de Academie voor Integratief en Humanistische Psychologie en Psychotherapie.

De diverse professionals die werken bij Wildebrand :

  • Elria Cordewener, psycholoog, trainer en senior (job-)coach, Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
  • Christianne Soffers, facilitair medewerkster en interieurverzorging, Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
  • Conny v.d. Velde, debiteurenbeheer, Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
  • Dorien Verdult, voedingsconsulent, Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. l
  • Paul Eland, fysiotherapeut, Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
  • Corina Jaspers, commercieel administratief en sales medewerkster, Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Daarnaast werken wij intensief samen met:

  • Marianne Timmermans, dietiste, bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
  • Armand Hagedoorn, revalidatiearts, bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
actueel